https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиСилна миризма издала мъжа, държал починалата си съпруга под одеало в апартамента...

Силна миризма издала мъжа, държал починалата си съпруга под одеало в апартамента им

Окръжна прокуратура – Пловдив повдигна обвинение спрямо мъжа в Сопот, който държа в няколко дни у дома мъртвата си съпруга. Обвинението срещу него е, че по непредпазливост е причинил смъртта на 67-годишната жена, вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда.

Носещата се силна миризма издала, че в дома на съпрузите се случва нещо. Съседи подават сигнал на тел. 112 и на мястото идват полицаи и медицински екипи.

В една от стаите открили починалата жена. Смъртта е настъпила преди няколко дни след възникнал инцидент между двамата с обвиняемия. Нанасяйки средна телесна повреда на починалата, той неволни предизвика смъртта й. Реално се получава счупване на лява бедрена кост, от което са настъпили усложнения – белодробна емболия, и жената е починала.

Преди ден разследващи разказаха, че “мъжът не искал да се разделя с жената и затова метнал одеяло върху мъртвата си съпруга”.

полуразложено тяло на жена е открито в понеделник в апартамент в кв. “Сарая” в Сопот. Предполага се, че тя е починала преди дни, но съпругът й не е подал сигнал в полицията и е живял с тялото поне седмица.

Обвиняемият е задържан за 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда за определяне на постоянния му арест.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X