https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноТежкоатлетът Ангел Русев напусна „Игри на волята“

Тежкоатлетът Ангел Русев напусна „Игри на волята“

Европейският шампион по вдигане на тежести Ангел Русев отпадна от “Игри на волята” в елиминационния двубой тази вечер. В него той се изправи срещу строителния инженер и победител в кастинг битка – Георги Гешев, но се раздели с мечтата за победа заради контузия.

Първият племенен съвет на Дръзките беше изпълнен с напрежение. Двете противоположни коалиции, предвождани от инфлуенсърката Ренета и музикалния артист Павел си отправиха взаимни обвинения за саботаж, а капитанът Светлин се възползва от своите грошове, за да се сдобие с допълнителен глас. След вота на племето, героите от последните две номинационни битки – Гешев и Павел, бяха изпратени на битка за спасение.

Арената донесе пореден обрат за номинираните Ангел, Раду, Павел и Гешев. Съотборниците трябваше да се изправят един срещу друг, за да бъдат определени двамата участници във финалната елиминационна битка. Ангел и Гешев загубиха двубоите срещу своите съплеменници и трябваше да се изправят във финален сблъсък за оцеляване.

Елиминационната битка включваше многокомпонентно трасе, изпитващо издръжливостта, търпението и концентрацията на двамата състезатели. Макар да беше близо до неочакван обрат, грешна преценка от страна на европейския първенец Ангел доведе до контузия в глезена и край на неговото приключение в “Игри на волята”. Официалният подкаст на предаването “След Игрите” продължава с нов вълнуващ епизод, в който своето първо ексклузивно интервю ще даде отпадналият член на Силните – Ангел. В него той и водещата Ваня Запрянова ще обсъдят конфликтите с бизнесмена Раду, какви са отношенията му с предизвикателната Силвия и колко трудно е било решението му да се откаже.

Съревнованието на Северното Черноморие продължава и утре вечер със следващия кастинг сблъсък, който този път ще определи заместничката на напусналата по медицински причини Иванина.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X