https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоИнж. Вероника Миланова и инж. Пенка Ангелова поемат общинските дирекции, свързани със...

Инж. Вероника Миланова и инж. Пенка Ангелова поемат общинските дирекции, свързани със строителната инфраструктура и кадастъра

Двете общински дирекции в ресор „Устройство на територията“ – „Инфраструктура, строителен и инвеститорски контрол“ (ИСИК) и „Инвестиционно проектиране, устройство и кадастър“ (ИПУК), от днес имат нови ръководители. Това са съответно инж. Вероника Миланова и инж. Пенка Ангелова.

Инж. Вероника Миланова заемаше до този момент длъжността началник на отдел „Инфраструктура и инвеститорски контрол“ в Община Русе.

Тя е магистър по професионално направление „Професионално строителство и геодезия“, специалност „Транспортно строителство“. Завършила е Университета по архитектура, строителство и геодезия в София.

Работила е в Дирекция за национален строителен контрол в София, а през 2019 г. е започнала като инспектор в отдел „Техническа инфраструктура и инвеститорски контрол“.

През 2021 г. спечели конкурса за началник на отдел „Инфраструктура и инвеститорски контрол“ в Община Русе.

Инж. Пенка Ангелова е завършила специалност “Геодезия, фотограметрия и картография” във Висшия институт по архитектура и строителство. От 1994 г. до 2000 г. е била началник на Регионална служба по геодезия, картография и кадастър в Русе. През 2001 г. е назначена за началник на СГКК в Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

През 2013 г. Пенка Ангелова спечели конкурс и стана началник на отдел „Устройствени планове и кадастър“ в Община Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X