https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКубрат Пулев: Чар няма с какво да ме изненада

Кубрат Пулев: Чар няма с какво да ме изненада

Най-добрият български боксьор в свръхтежката категория Кубрат Пулев се закани на Махмуд Чар преди двубоя помежду им. Както е известно, двамата ще се срещнат по време на галавечер в София в битка за регулярната титла на Световната боксова асоциация (WBA). Двубоят ще се състои на 7 декември.

Пулев заяви пред медиите, че няма търпение да направи Махмуд Чар безпомощен. Кобрата бе категоричен, че съперникът му няма с какво да го изненада, тъй като е изключително добре подготвен за сблъсъка. Кубрат Пулев допълни, че след като победи Чар няма да има нужда от реванш понеже германецът му няма да иска.

„Дълго време му дадохме почивка на Махмуд Чар. Показа ми с видеа, че наистина е контузен. Направили са му малка, козметична операция. Само той си знае какво му е. Мина половин година и самият той потвърди, че е добре и може да тренира усилено. Даже виждам, че тренира по фитнеси – качва снимки и видео. Избрахме датата 7-и декември, за да имаме и двамата време да се подготвим. Надявам се да направим зрелищен двубой и аз да победя“.

„Не мисля, че има с какво да ме изненада. Той няма такива възможности. Добър боксьор е, твърд боксьор е. Поне привидно има характер. Гледал съм мачовете му най-детайлно. Не е за подценяване, корав е, но никой не ме притеснява. Имам над 300 аматьорски двубоя. Даже мисля, че аз ще го изненадам. Аз ще съм много по-подготвен за абсолютно всичко. Той ще бъде обезверен”.

„Знам много добре кой съм и какво мога и какво не мога. Превъзбуден е, това ми харесва. Трябва да внимава в ринга да не вземе да прегори. Последните рундове да не му дойде тежко – да не започне да му става лошо, да му се доповръща, да почне да търси вратата. Тримата със съдията сме вътре и няма врата да излезе. Имаме прекрасна програма да изпълня и се надяваме всичко да мине перфектно и да изляза една усъвършенствана бойна машина. 110-112 килограма ще бъдат стоварени върху него“.

„Няма да има нужда от реванш, тъй като самият Чар няма да иска. Нямам търпение да го направя безпомощен. Виждате и Чисора вече не иска да играем. Едвам издържа 12-ия рунд, ама го обявиха за победител. Нямам търпение за 7-и декември да го направя безпомощен“, заяви Кубрат Пулев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X