https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЛюк Бесон снима новия си филм в Перник

Люк Бесон снима новия си филм в Перник

Най-новият филм на Люк Бесон ще бъде сниман в Перник. Това стана ясно от публикация във Фейсбук страницата на Профилакториум Перник. “Най-известният френски кинорежисьор, сценарист и продуцент Люк Бесон и екипа му пристигнаха от Франция и посетиха “Профилакториум”. Уточнихме подробностите около заснемането на филма, на който той е режисьор.”, се казва в съобщението.

Според публикацията снимките ще бъдат организирани специално, за да не бъде нарушено спокойствието. “По време на подготовката и заснемането на филма няма да бъде нарушено спокойствието на пациентите и работата в лечебното заведение ще продължи в обичаен ритъм. С нетърпение очакваме работата на терен да започне (важно е да уточня, че световноизвестният режисьор няма да бъде на снимачната площадка в периода на заснемане на филма). Като управител му благодаря за гласуваното доверие и прекрасното отношение!”, се казва в текста, явно написан и публикуван от директора на Профилакториум Инна Стоилова.

Няма конкретна информация кой филм ще снима Бесон в Перник, но може да се предположи, че това ще бъде “Dracula: A Love Tale”, тъй като снимките на този филм текат в момента. Публично обявените места за снимки на продукцията са Румъния, Франция и Финландия, но е напълно възможно определени сцени да бъдат заснети именно у нас.

Режисьор, сценарист и продуцент на филма е Люк Бесон, а в главните роли са актьорите Кристоф Валц, Калеб Ландри Джоунс, Матилда де Ангелис и др.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X