https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоПрегазеният на ЖП прелез Неди спаси живота на четирима, чакащи орган

Прегазеният на ЖП прелез Неди спаси живота на четирима, чакащи орган

Недялко Бакалски, който остана завинаги на 20 години, спаси живота на четирима души, чакащи органи. Младият мъж бе прегазен на ЖП прелез. Шофьорът, който го помита, отнема предимството на Бакалски.

“Водачът, който уби сина ми, има арогантно и ненормално поведение по време на заседанията. Дори не изрази съжаление за това, че причини смъртта на детето ми. Моят прекрасен син спаси четири човешки живота. Бяхме близки и сме коментирали темата за донорството. Винаги е казвал, че ако нещо му се случи, би искал да даде шанс на други да живеят. Тук сме, за да кажем “Стига!” на условните присъди, които се дават на убийците на деца по пътищата. Тук сме, за да кажем “Стига!” на войната по пътищата! Искаме най-суровите наказания за причинилите смърт на децата ни”, заяви през сълзи Жана Бакалска, майката на Неди.

Тя и още почернени майки от сдружение “Ангели на пътя” се събраха на мирен протест пред Съдебната палата в Пловдив. Те настояват съдът да преосмисли условните присъди, които издава.

“Условна присъда за смърт е подигравка с паметта на най-скъпите ни същества, без време отнети от този свят”, казва Бакалска.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X