https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоРусенската група Dismounted набира популярност

Русенската група Dismounted набира популярност

Dismounted е динамично музикално дуо, създадено в град Русе, състоящо се от Ивелин Желев (вокали) и Филип Манукян (китари, клавишни). Известни със своите сложни композиции, Dismounted съчетават техническо майсторство с емоционална дълбочина, предоставяйки уникално изживяване в музиката.

Групата Dismounted все още не е толкова известна в Русе, но набира популярност. Участвала е на множество музикални събития в Русе, свирила е на сцената на Община Русе.

През октомври на 2024 г. дуото ще престави най-новия си музикален проект „As the Stories Were Told“, композиция от две части, която демонстрира артистичната гъвкавост на групата. Проектът е в сътрудничество с реномираната Petrova Dance Company, хореограф Зорница Петрова, и музикалния инженер Илиян Кръстев.

Dismounted предстои да издаде своя дебютен албум в средата на 2025 г. Дуото след това планира втори амбициозен проект – концептуален албум, който ще разгърне дълбок, непрекъснат разказ в множество песни, допълнително затвърждавайки репутацията на групата на разказвачи на истории в музиката.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X