https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноВенци Мартинов дели дома си с три кучета

Венци Мартинов дели дома си с три кучета

Знаменитият шоумен Венци Мартинов дели апартамента си с три кучета – момичето Шари, която е много игрив френски булдог, и момчетата Лъки и Тигър, които по неговите думи са уличници, но явно имат примеси съответно от породите на лабрадор и белгийска овчарка.

Трите песа обичат понякога да се излежават блажено през уикенда на спалнята, пише “Телеграф”.

Снимка Личен архив

„Лъки е изключително добър. Гледах го наблизо как обикаля, спеше под камиони, ровеше в кофи. Веднъж видях как една майка каза на детето си, че е мръсно куче и хлапето го изрита. В тоя момент си рекох, че ще си го прибера. И добре, че го взех, че там в района позачезнаха кучетата. Изключително добро животно, привързано, никакви проблеми нямам с него“, разказва Мартинов.

Шоуменът обяснява още за черния красавец Лъки: „Пазач е. Нощем, ако някой идва, като се разхождаме в тъмното, ръмжи. Беше много зле този януари, по спешност го закарах във ветеринарна клиника, където не му даваха никакви шансове, но му сложиха пейсмейкър – не бях чувал такова нещо на кучета да правят. Оттогава той живна. И сега ще го описват в медицински издания като много специален случай“.

Венци обяснява, че Лъки и Тигър се разбират. Тигър е намерен да обикаля на границата около Драгоман и Венци го взел. Казва как двете кучета се разбират: „Лъки с леко ръмжене му показва кой е шефът“.

А за палавата Шари разказва: „Тя обича да си играе с Тигър, дърпат си играчките, късат каквото докопат – чорапи, кърпи, книги. Лъки е плътно до мен. Той си седи в спалнята. Когато ги поканя, и другите влизат в спалнята. На Тигър отскоро му харесва да идва. Шари преди това спеше при мене, но сега си седи в другата стая“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X