https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиСпецакция за купен вот в Пазарджик: Откриха списък с имена и наркотици

Спецакция за купен вот в Пазарджик: Откриха списък с имена и наркотици

Провежда се специализирана полицейска операция на територията на пазарджишкия квартал “Изток”, с основен акцент противодействие на престъпленията срещу избирателните права на гражданите.

Това съобщиха от Областната дирекция (ОД) на МВР в Пазарджик. Извършват се паралелни проверки на адреси в квартала. В имот там органите на реда са открили полиетиленова чанта, в която е имало тетрадка със списъци на хора с три имена и адреси.

Намерено е и голямо количество наркотици, изразяващо се в близо половин килограм суха марихуана и 110 грама амфетамин на бучки. Задържан за срок от 24 часа е ползвателят на имота от Пазарджик.

В специализираната акция участват екипи на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при областната полицейска дирекция, както и сектор “Противодействие на криминалната престъпност” и служители от полицейски участък “Изток” при Районно управление-Пазарджик. Полицейските действия продължават.

Припомняме, че миналата седмица при полицейска акция срещу купуването на гласове в община Стрелча беше задържана 68-годишна жена.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X