https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноНачалото на "Биг Брадър" отнесе критики и подигравки

Началото на “Биг Брадър” отнесе критики и подигравки

Снощи Нова телевизия вдъхна нов живот на риалити шоуто “Биг Брадър”, но стартът му масово разочарова зрителите, а критиките и недоволните коментари заляха като лавина интернет пространството.

“Много шум за нищо! Страшни изненади нема що, игра на криеница, после на замръзванка, водещите няма да ги коментираме, без старите водещи не е същото, но явно брадъра не е искал да отдели малко повечко за хонорар от утре зрителския интерес се очаква да падне до 0”, гласи един от коментарите на шоуто онлайн.

Според мнението на част от аудиторията, случката с плюшената играчка и дъщерята на един от участниците – Петър е направо падение и удря дъното по тъп сценарий. “Да беше обяснил на детето си що е то морал и че не може каките да ходят по голи дупета”, иронизират решението на човека на Биг Брадър, който остави съквартирантите си без багаж за неопределено време.

Според мнението на някои, предишните продуценти и основния двигател Радо Тушев са се справяли в пъти по-добре с кастингите за участници в “Биг Брадър”, когато шоуто беше в апогея си и се радваше на многомилионна аудитория. “Радо, моля те ела и си вземи Брадърчето… Страдаме!”, написа фенка на шоуто, а друг й приглася: “Това и той не може да го вдигне. Трупът е разложен”.

Критиките са не само към подбора на 16-те участници, но и по сценария, който изглеждал евтин и елементарен. “Кот каже Краси Ванков такова ще е”, отсичат по адрес на новия екип на риалитито. Коментиращи изтъкват също, че до момента Hidalgo Production на Краси Ванков се е доказал като некадърен в съставянето на сценарии и слабото си представяне в подбора на участници, като дадоха за пример “Съдби на кръстопът” и “София ден и нощ”.

“Това е Биг Брадър от Али Експрес! Нищо общо със старият. Продуцентите са различни и си личи колко ниска топка е настоящият сезон. Старият Биг бе високобюджетна продукция. Никакъв рейтинг няма да има този”, прогнозират телевизионните зрители за разочароващия старт на сезона.

“Участниците ако си направят тест за интелигентност, ще има и да дават..”, гласи един от цветущите коментари в мрежата.

Масово интернет потребителите пишат, че едва ли ще продължат да го гледат, имали интерес само да видят кои хора ще влязат и дотам. “За мен сезона приключи”, категорично отсичат мнозина във Фейсбук страницата на предаването, като призовават спиране на предаването, преди нещата да са излезли извън контрол.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X