https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниНикълъс Николов бе отличен от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“

Никълъс Николов бе отличен от кмета Пенчо Милков за „Спортист на месеца“

Възпитаникът на Спортното училище „Майор Атанас Узунов“ и спортист на Боксов клуб „Локомотив“-Русе Никълъс Николов стана Спортист на месеца, излъчен от ръководството на учебното заведение.

Той получи грамота от кмета Пенчо Милков в присъствието на зам.-кмета Борислав Рачев, директора на ОП “Спортни имоти“ Лачезар Иванов, директора на Спортното училище Евгени Недев и треньора Алексей Рибчев.

Никълъс Николов наскоро завоюва бронзов медал в категория до 63 кг на Европейското първенство по бокс за ученици, провело се в Босна и Херцеговина. Младият състезател е и шампион на Държавното лично отборно първенство по бокс за ученици, провело се през месец април.

„Русе се гордее с млади спортисти като теб, които със своя труд и дисциплина прославят града ни на национално и международно ниво”, поздрави го кметът, като подчерта важността както от постоянството, така и от опита от грешките и предизвикателствата.

Седмокласникът от Спортното училище се подготвя в момента за републиканското първенство, което ще се проведе в края на месеца в Петрич.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X