https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиПламна поршето на Светослав Илчовски

Пламна поршето на Светослав Илчовски

Поршето на бизнесмена Светослав Илчовски пламна тази нощ в местността Кайлъка край Плевен, съобщи “24 часа”. Сигналът бил подаден в пожарната от хора, които видели горящата кола.

На място било установено, че тя е собственост на бизнесмена и земеделски производител Светослав Илчовски. Самият той бил на мястото при пристигането на органите на реда. Свидетели твърдят, че мъжът е бил пиян и посочил, че сам е запалил колата си.

Преди месец в имоти на Илчовски имаше акция на полицията и бяха иззети защитени видове животни. Той не бе арестуван, няма и обвинение.

Светослав Илчовски стана известен през 2012 година. Той има земеделски бизнес. Преди 12 години подаде сигнал за изнудване срещу Димитър Аврамов, който тогава бе депутат от ГЕРБ. Аврамов бе арестуван и изключен от партията, а по-късно се вля в ДПС. Едва преди месеци народният представител получи на първа инстанция 1 година условно с 3 години изпитателен срок.

През 2021 година пък зърнопроизводителят съобщи, че е бил изнудван от “Иван Пилето”, който го правел уж от името на тогавашния премиер Бойко Борисов. Проверка на прокуратурата обаче не потвърди твърденията му.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X