https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСтартира новият сезон на Big Brother - различен и провокативен

Стартира новият сезон на Big Brother – различен и провокативен

20 години след първия сезон на Big Brother предаването се завърна със 16 любопитни личности, които прекрачват прага на най-популярната къща в България и се впускат в приключението на живота си.

Водещите на култовото риалити Башар Рахал и Алекс Богданска са подготвили поредица от изненади още на старта на формата.

Първа в Къщата влезе българската версия на Ким Кардашиян – Атижа. Атрактивната брюнетка мечтае да е фолк певица. Дълги години е живяла в САЩ, a в България я връща любовта ѝ към чалгата. Не крие, че е имала пластични корекции и се е подложила на процедурата BBL. Какво всъщност крие обаче тя?

Атижа

След нея друга интригуваща дама даде заявка, че около нея ще се завъртят не един и два скандала. Анджела е един от най-популярните еротични модели в България. Тя е бисексуална и твърди, че има връзка с жена. Обещава да е истински провокативна в Къщата, но крие и тъжна история, която ще докосне много от зрителите.

Анджела

Бившата гимнастичка Теодора, която приятелите наричат просто Беба, явно ще бъде романтичката на шоуто.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата.

Беба Янева

Вече има и кандидат- Виктор. Той е от Бургас и се определя като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене?

Виктор

Педи минути прага на Къщата  прекрачи и Ивонне, която твърди, че се целувала  страстно с Енрике Иглесиас. Дали съквартирантите няма да са й под нивото?

Ивонне

Към съквартирантите се присъедини и бащата на победителката от Hell”s Kitchen Александра Гърдева – Пламен. Живял е дълги години в САЩ, където е познат като DJ Пацо.

След него дойде ред и на Мис Плевен – Ванеса. В момента блондинката учи право. Успява да си купи собствено жилище напълно сама и има собствен бизнес. От утре в Къщата обаче тя ще бъде “домашен любимец”.

Готвачът Радостин вероятно е единственият, който не е сигурен, че има място  в шоуто. Не толерира простотия и нахалство.

Касиерката Веселка е plus size модел и не се срамува от тялото си. Не харесва жени, които се продават за пари.

Съквартирант номер 12 се оказа Марио, чиято мечта е  да стане свещеник, пее в църковен хор и е бръснар. Отраснал е в дом за деца, лишени от родителски грижи и иска да помогне на хора, които искат да си помогнат сами.

Тринадесетият участник – Петър, бе разкрит като тайния агент на Биг Брадър и зрителите в Къщата.

Петър

Актрисата Кристи не се притеснява от сексуалната си ориентация. Знае, че е интелигентна и е готова да влезе в челен сблъсък с хора, които имат ниско IQ.

Рапърката Косара явно ще предизвика революция.Не харесва евроатлантическите ценности. По професия е художник и тату артист, но няма нито една татуировка по тялото си.

Косара

Тази вечер стана ясен и финалистът от онлайн кастинга, който влезе в Къщата редом с останалите участници. Зрителите имаха 24 часа да гласуват за един от тримата представители на поколението Z – 22-годишният млад милионер Георги, 20-годишният модел с международна кариера Бо и 22-годишната актриса Евру.

Съквартирант номер 16 е Георги.

В новия сезон зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска Къщата, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X