https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиДвама са в болница след катастрофа в Русе

Двама са в болница след катастрофа в Русе

На 16 октомври около 11:40 часа в гр. Русе на бул. Липник, в района на кръстовището с ул. Котовск, е възникнал пътен инцидент с пострадали граждани. След подаден сигнал на тел. 112, на място са изпратени екипи на пътна полиция, пожарната и ЦСМП.

На местопроизшествието е установено, че при навлизането в кръстовището е възникнал сблъсък между два попътно движещи се леки автомобила “Фолксваген”, управляван от мъж на 46 г. /в крайна лява лента/ и “Ситроен” с водач жена на 28 г. /в средна лента/. След удара лекият автомобил „Фолксваген“ се е отклонил вдясно, преминавайки през средната и дясна пътни ленти и се е блъснал в крайпътно дърво.

Водачът и пътничка /73 г./ от лекия автомобил „Фолксваген“ са откарани в болницата в Русе, като се е наложило мъжът да бъде изведен с техническата помощ от екипа на пожарната, тъй като е бил затиснат. Двамата са настанени за лечение в болница „Канев“, със средни телесни повреди.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР. На водачката е направена проба за алкохол с техническо средство, която е дала отрицателен резултат, на другия водач е издаден талон за да му бъде взета проба в болницата. Причините за ПТП се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X