https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноЗрителите на бунт срещу Косара от Big Brother

Зрителите на бунт срещу Косара от Big Brother

Новият сезон на телевизионното риалити Big Brother уж тръгна разочароващо за аудиторията, но се оказва, че започва да влиза в “релси”. Кастингът на съквартирантите очевидно работи, тъй като вече един от хората в къщата изключително много дразни зрителите и те вече настръхват всеки път, когато се появи пред камерите.

Става дума за Косара, която едва не се сби с Кристи и дори публично я заплаши с физическа саморазправа след предаването. Именно този агресивен изблик, но и не само, е причината верните зрители на Big Brother да настръхнат срещу младата рапърка и да я определят като изключителен дразнител и злобарка.

Ето какви са някои от коментарите по адрес на Косара, които едва ли ще й харесат, когато ги прочете след излизането си от къщата (освен ако от предаването не решат да й ги прочетат още докато е вътре):

“Тая Косара просто много ме нервира, постоянно търси протагонизъм. Човек който носи гнила душа и в една игра толкова навътре влиза в филма че изглежда жалка доста.”

“Косара е луда.”

“Агресивна, на моменти не може да си контролира злобата която се активира за най-дребното нещо. Не са принципи на които не изневерявала а имат. Свикнала е цял живот да става на нейното и да стой някой зад гърба и и да я защитава, от там и е самочувствието й. И какви смешни мутренски заплахи, от 90те години. Никакви принципи няма, а едно кълбо от злоба, самочувствие без покритие, инат. Трябва да си промени характера, ако може.”

“Косара е най-голямото кречетало – изключително негативна, властна, непоносима, скандална и конфликтна личност. Това момиче има огромни житейски проблеми – неудовлетворена и невротична, комплексарска ярост и злоба към всеки и всичко – типична хейтърка. Битката й за “диктатор” на къщата се провали – ролята, която явно й липсва в реалния живот.”

“Айде да я гоним тази Косара.Не мога повече да и слушам досадния дрезгав глас. Все е в конфликт с някой, все няква неправда вижда и мрънка за всичко.”

“Косара е физическото проявление на всеки интернет трол.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X