https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоВ Ново село събират подписка заради проблеми с тока

В Ново село събират подписка заради проблеми с тока

Жителите на село Ново село, област Русе, предприемат решителни действия срещу честите проблеми с електрозахранването в населеното място. Инициативен комитет, сформиран в края на септември, организира подписка в подкрепа на жалба до “Електроразпределение Север” АД (известно като Енерго Про) относно множеството токови удари и прекъсвания на електрозахранването.

Марина Йорданова, представител на инициативния комитет, съобщи за значителния интерес към подписката: “Вчера и днес събрахме общо 176 подписа, с които да подкрепим жалбата към Енерго Про или както е юридическото наименование – Електроразпределение Север АД.”

Йорданова обяви, че събирането на подписи ще продължи: “В сряда – 23.10. от 9:30 до 12:00 часа ще бъдем отново на площада. Моля всеки, който има желание да подкрепи инициативата и да заяви своята позиция, да заповяда.”

Организаторите уточняват условията за участие в подписката:

– Изискват се само имена и адрес в Ново село

– Не се събират други лични данни

– Всеки пълнолетен жител може да се подпише еднократно

– Няма ограничение за броя участници от едно домакинство

Тази гражданска инициатива подчертава сериозността на проблема с електрозахранването в село Ново село и демонстрира решимостта на жителите да търсят решение чрез официални канали.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X