https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаСлави Трифонов се засегна от Цънцарова и няма да праща политици от...

Слави Трифонов се засегна от Цънцарова и няма да праща политици от ИТН в предаването й

Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика.

Това се посочва в писмо на лидера на ИТН Слави Трифонов до бТВ.

Ето и цялата му позиция:

Днес изпратих писмо до БТВ. Мислих, мислих и реших да го споделя с вас:

Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право.

Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари.

Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо.

За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен.

Слави Трифонов

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X