https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоФееричният театрално-цирков спектакъл „1001 нощ на лед“ гостува в Русе на 7...

Фееричният театрално-цирков спектакъл „1001 нощ на лед“ гостува в Русе на 7 ноември

Фееричният театрално-цирков спектакъл „1001 нощ на лед“ могат да видят русенци и гостите на града на 7 ноември от 18 ч. в зала „Арена Русе“.

Шоуто е изградено върху сюжет, базиран на световноизвестните приказки на неповторимата разказвачка Шехерезада. Енергията на пързалянето с кънки, съчетано с модерна хореография и тематични декори ще пренесат зрителите в епохата на Древния Изток.

Във всяка от приказките артистите от цирковите жанрове и майсторите на един от най-красивите спортове – фигурното пързаляне ще покажат своите умения: въздушни акробатични изпълнения, сложни паралелни салта върху лед и жонглиране с огън и обръч.

Зрителите ще видят приключенията на смелия юноша Аладин намерил вълшебна лампа, сбъдваща всяко желание; приказката за Али Баба, който попада на несметно съкровище, съхранявано в пещера от 40 разбойници; морският пътешественик Синдбад Мореплавателят, откривател на нови земи, който не се страхува от урагани и бури; както и други известни приказки, всяка от които има свой морален и поучителен смисъл.

За деца до 6 години, придружени от възрастен, входът е безплатен, но без осигуряване на място. Децата могат да седят на коленете на родителите си.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X