https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноНовата седмична мисия в Big Brother ще тества волята на съквартирантите

Новата седмична мисия в Big Brother ще тества волята на съквартирантите

Новата седмична мисия в Big Brother ще тества волята на гладните съквартиранти, които до скоро бяха с ограничени провизии. Те успяха да си спечелят висок бюджет, а с него и доста привилегии за масата, но въпреки това отново ще трябва да ограничат консумацията си, защото тази седмица ще се изисква от тях да запазят теглото си непроменено.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Big Brother Bulgaria (@big.brother.bulgaria)

Разбира се, активно участие и в новата мисия ще вземе агент „Енигма“, който довечера ще разбере как точно ще го направи по волята на зрителите. През изминалия уикенд те гласуваха в приложението на NOVA PLAY дали Петър трябва да напълнее или отслабне през настоящата седмица. Възложената му от зрителите мисията може да помогне на съквартирантите, но може и да им навреди, в случай, че те решат той да качи килограми.

И докато борбата с кантара и килограмите диктува емоционалния тон в най-популярната Къща в България, на фокус отново ще попаднат сложните отношения между бившата гимнастичка Теодора и културиста Виктор от Бургас. От началото на формата те са на приливи и отливи, но тази вечер напрежението помежду им буквално ще се реже с нож.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X