https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов: Мен няма да ме вкарате в разкриване на тайни, аз си...

Борисов: Мен няма да ме вкарате в разкриване на тайни, аз си имам принципи

“Аз много внимателно наблюдавам процесите през тази седмица и забелязвам колко майсторски колегите лидери на другите партии играят своята политическа игра”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. Тази сутрин лидерът на ГЕРБ смени ръководството на структурата в морския град.

“Мен няма да ме вкарате в разкриване на тайни, аз си имам принципи”, допълни той.

“Промяната” сега се обърна – не било меморандум, а работен документ. Искат докато се нахвърлят на външния министър, да вземат всичко останало – това ги учели в Харвард, ми сподели Кирил Петков”, добави Борисов

“Докато уж само се разменим, всички министерства и агенции ще останат в ПП. Евала на Кирил Петков, изигра обществото!”

“Как пък не им се ходело на избори и защо ми пишете такива работи. За да покажем ние колко голяма работа сме, казват ПП, се отказваме от външен министър, но всичко си остава така, всички останали министри си остават наши. Това е преяждане с власт. ПП казват и че ГЕРБ са длъжни да ги подкрепят за всичко останало. Това е играта на партиите, които са там”, заяви Борисов.

“Те казват, че няма значение дали партиите са в НС, те нямат права по този меморандум или ние ще им вземем това право да предлагат доказани експерти. Ако пък е НПО откъм ПП и ДБ – имали това право. С този меморандум излиза, че НПО стоят по-високо от партиите. Ако е така да си направим НПО, щом са толкова добри да станат партии, да влязат в парламента и да ни управляват. В този документ се казва да няма никой освен ПП-ДБ и ГЕРБ при избора на регулатори, тоест всички други граждани, които са гласували за БСП и Възраждане се игнорират, а на тяхно място идват НПО – ПП и ДБ реално”, добави той.

“Следобед разбрахме, че на-важната агенция за Държавен финансов контрол – АДФИ и тя е сменена и то защото не се е съгласил старият председател, заради варненската „Св. Марина“, където една госпожа искала да стане смяна, но не станала, и затова шефът на АДФИ си заминал”, каза Борисов.

“Те сменят всичко. Ами ДНСК? БАБХ?, Агенцията по вписванията важна ли е? Ами цялото здравеопазване е в ДБ, цялата отбрана е в ръцете на ПП. Те казват Тагарев се справя добре. В същото време българите си мислят, че сме залели Украйна с оръжие, а ние един болт не сме изпратили при решение от 8 декември, изпълнителната власт не е свършила нищо, нула”, добави той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X