https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИванов: Пеевски болезнено преживява премахването на идеята за 100% негов контрол над...

Иванов: Пеевски болезнено преживява премахването на идеята за 100% негов контрол над държавата

“Очевидно Делян Пеевски много болезнено преживява идеята, че 100-те процента контрол, който досега е свикнал, че му се дължат, вече не могат да продължат по този начин. Ние опитваме да сложим на масата ясни правила и стандарти. За това е цялата тази истерия. Пеевски се опитва да въвлече всички в скандал”, заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов, предаде БГНЕС.

“Свикнал е със 100%, добре му е със 100% и смята, че може да имат 2/3 представители в регулаторите заедно с ГЕРБ без да носи ясна публична отговорност. Пеевски не приема това, което ние предлагаме и смята, че с шантаж ще ни застави или да се откажем или да отидем на избори”, добави Иванов.

Той каза, че Пеевски вероятно има притеснения и заради случая с Мартин Божанов – Нотариуса и случващото се заради този казус.

Иванов поясни, че разговорът за правителство е между ГЕРБ и ПП-ДБ.

“Казва се меморандум защото обобщава неща, които сме обсъждали с месеци с партньори”, каза той и добави, че документът е плод на колективен труд. Според него Пеевски трябва да обясни защо правителството не може да съществува без ДПС, но не чрез демонстрации.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X