https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИлхан Кючюк: Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока

Илхан Кючюк: Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока

“Централата на ДПС през последните три седмици дефакто не функционира, никой не знае дали ДПС има адрес и седалище управление. Преди три седмици няколко души помолили служителите в централата да напуснат, след което под претекст, че ще има ремонт, са изключени сървърите и започва изпращането на писма”.

Това обясни в студиото на “Панорама” Илхан Кючюк – заместник-председател на ДПС, по повод напрежението в движението, което вчера се пренесе пред партийната централа.

Той подчерта, че “целостта на партията е много по-важна от това да имаш мнозинство”.

“Разговорът за бъдещето на ДПС предстои и той е много отговорен. Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока. Тя ще бъде преодоляна с използването на целия интелектуален капацитет на оперативните ръководства – и на бившите, и на настоящите на ДПС”, категоричен беше Кючюк.

По думите му, либерална общност е изразила моралната си подкрепа за Ахмед Доган, който има “отношения с либералните лидери – европейски и световни, които не са нови, не са от вчера”.

Той беше категоричен, че Йордан Цонев и Искра Михайлова са тези, които са извадили етническата карта:

“Последното 10 в суматохата, за да се покаже на либералната системна партия ДПС как може да бъде хвърлен камък по нейните ценности. Това няма да го приемем.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X