https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаДПС - Доган ще следят кабинета "Грънчарова" за обвързаности

ДПС – Доган ще следят кабинета “Грънчарова” за обвързаности

ДПС – Доган или както те сами се наричат “ДПС без Пеевски” ще следят кабинета “Грънчарова за обвързаности”, каквито по думите им е имало в предходния служебен кабинет на Димитър Главчев. Това стана ясно от думите на един от председателите на ДПС Джевдет Чакъров по време на брифинг в парламента.

Повод за брифинга беше новината от днес, че президентът е определил за следващ кандидат за служебен министър-председател настоящия шеф на Сметната палата и бивш заместник на Главчев в същата институция Горица Грънчарова-Кожарева.

Чакъров изрази мнение, че новият служебен премиер трябва да е равноотдалечен от всички политически субекти, за да се проведат честни и справедливи избори. “Това е в интерес на цялата ни общественост, в интерес на всички политически сили”, коментира председателят на ДПС.

“Нашият призив е за честни и справедливи избори”, каза Чакъров. Той призова всички компетентни държавни институции и всички политически субекти да следят за това и ако има съмнения, да се реагира своевременно.

Джевдет Чакъров коментира и информацията в публичното пространство, че е скоро има опити за регистрация на ДПС в патентно ведомство. “Марката ДПС е патентована още от 90-та година, това са формалности, които в момента се извършват”, добави той.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X