https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноИмане Хелиф взриви мрежата: Мбапе ми изпрати стотици съобщения, искаше да излезем

Имане Хелиф взриви мрежата: Мбапе ми изпрати стотици съобщения, искаше да излезем

Oлимпийската шампионка по бокс в категория до 66 килограма при жените Имане Хелиф направи сензационно разкритие. В социалните мрежи “гръмна” цитат на алжирката свързан с футболната суперзвезда Килиан Мбапе, пише Gong.

“Получих стотици съобщения от Мбапе, който искаше да излезем след последния ми мач”, са думите на боксьорката, разтърсили мрежата в последните часове.

Имане Хелиф се прочу изключително много с участието си на Олимпиадата в Париж, след като бе набедена за мъж още от самото начало. Тя получи изключително много упреци за участието си при жените в бокса, като в крайна сметка баща ѝ показа доказателства, че тя е родена като момиче.

Припомняме ви, че това не е първият път, в който Мбапе се замесва в подобен случай. Преди време френският национал излизаше с трансджендъра Инес Рау. Преди две години папараци уловиха 32-годишната Рау и 23-годишния тогава футболист на яхта.

Предполага се, че биологичният пол на Имане е женски, но има хиперандрогенизъм. Той се отнася до завишените нива на мъжки хормони (андрогени) при жените. Те може да увеличат мускулната маса.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X