https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиОткриха наркотици в колата на шофьора, причинил катастрофата на пътя Русе -...

Откриха наркотици в колата на шофьора, причинил катастрофата на пътя Русе – Разград

Наркотици бяха открити в автомобила на 30-годишен мъж от София, който е замесен в тежка катастрофа, довела до смъртта на 54-годишен русенец. Инцидентът се случи на пътя Русе – Разград, в близост до Цар Калоян. Първоначално полицията в Разград съобщи, че загиналият е от Сеново, но по-късно уточни, че всъщност той е живял в Русе.

Катастрофата е станала на 20 август, малко преди 17:00 часа, в района на рибарниците край Цар Калоян. Според информацията, предоставена от полицията, 30-годишният водач на “Форд Фокус”, пътуващ от Русе към Разград, е загубил контрол над автомобила си на прав участък от пътя, навлязъл е в насрещното движение и се е сблъскал челно с товарен “Форд Транзит Куриер”, шофиран от 54-годишен мъж от Русе. В резултат на удара, водачът на товарния автомобил е загинал на място.

Виновният шофьор е бил откаран в Многопрофилната болница за активно лечение в Разград с рани на главата и лявото коляно. Пробите му за алкохол и наркотици са се оказали отрицателни.

При огледа на местопроизшествието до лекия автомобил “Форд Фокус” е открита кожена чанта тип несесер, съдържаща различни видове наркотици, включително 14,70 грама марихуана, 5,70 грама амфетамини, 18,40 грама синтетичен канабиноид и две зелени таблетки с опиати. В чантата са намерени още гриндер, електронна везна и пет стъклени шишета със съдържание, което реагира на синтетичен канабиноид. В момента се води досъдебно производство, пише БТА.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X