https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнциденти6 сигнала вдигнаха на крак огнеборците през изминалото денонощие

6 сигнала вдигнаха на крак огнеборците през изминалото денонощие

За изтеклото денонощие екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на 6 сигнала и са извършили дежурство по време на обществено събитие /празнична заря/ в гр. Ветово.

Пожари без пострадали и щети, възникнали в сухи треви и храсти, огнеборците са гасили на адрес в русенския кв. Средна кула и в местността „Сухия кладенец“ в русенския кв. Чародейка.

Между 14:37 и 15:20 часа екип на пожарната е изпратен на сигнал за запалени отпадъци в контейнер на адрес на ул. Червен в Русе. При пристигане на място обаче е установено, че са горели отпадъци в металния контейнер и около него и вследствие на запалените отпадъци зад контейнера, пожарът е обхванал дърво, намиращо се в близост и е засегнал част от покрива на къща.

Сигнал за запалена газова бутилка в жилище на 4-ти етаж в блок на ул. Борисова е вдигнал на крак огнеборците между 18:01 и 18:35 часа. На адреса е установено, че е горяло пластмасово шкафче, което се е запалило от неизправност в газовата бутилка. Пострадали при инцидента няма.

От 18:08 до 18:27 часа беленските пожарникари са оказали съдействие за премахване на паднали след ПТП дървета по пътя Бяла – Борово.

Тази нощ, от 00:38 до 01:13 часа, екип на пожарната се е отзовал на адрес в гр. Русе, заради сигнал за дим от електрическо табло, след възникнало късо съединение. Екипът е изчакал на място до идването на представители на електроразпределителното дружество.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X