https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияКирил Петков проговори за гей скандала

Кирил Петков проговори за гей скандала

Казват, че имам 100 любовници, па на жена ми била не знам какво си. Това буквално заяви премиерът Кирил Петков в предаването “ЕвроДикоВ” на Телевизия Евроком. Така той коментира пикантния скрийншот от телефона си по повод поканата, която България получи за членство в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

Малко след като стана ясно, че страната ни започва преговори, Петков публикува снимка от туитър публикация на еврокомисаря по търговията Валдис Домбровскис, извадена от мобилния му апарат. От нея обаче лъсна регистрация в най-популярната платформа за запознанства и комуникация в гей средите Grindr. Това породи въпроси дали българският премиер има регистрация в гей платформа.

“Скрийншотът на Grindr е пратен на нас от Брюксел”, обясни днес Кирил Петков и добави: “Взимат на мой колега снимки и казват това е неговият гей партньор”.

Още при появата на публикацията Lupa.bg първо съобщи, че е твърде вероятно скрийншотът с въпросното приложение да е бил изпратен на премиера от друг член на кабинета, а не самият министър-председател да го е направил на своя смартфон.

Съветникът по връзки с медиите и обществеността Димитър Япраков в Постоянно представителство на Република България в Брюксел е чиновникът, който неволно забърка премиера в несъществуващ гей скандал, разкри медията ни преди дни. Вина за гафа имат и сътрудниците на премиера, които въобще не са забелязали какво качват във Фейсбук страницата му.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X