https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияНасред криза и война: Конгресът на ГЕРБ зове за нови избори и...

Насред криза и война: Конгресът на ГЕРБ зове за нови избори и връщане на Борисов на власт (НА ЖИВО)

В София се провежда конгрес на ГЕРБ, на който трябва да се преизбере Бойко Борисов за лидер на партията. В типичен за БКП стил на сцената се изреждат видни гербери, за да възхваляват партийния си вожд. Някои от тях стигнаха и по-далеч, призовавайки за предизвикване на нови избори, които да върнат Борисов като министър-председател.

Сред най-яростните говорители беше Спас Гърневски, който впечатли съпартийците си от ГЕРБ с остро изказване против новата власт и президента Румен Радев на днешното Национално събрание на партията.

Той не пропусна да отбележи гафа на премиера Кирил Петков от преди няколко дни във Франция, забравяйки срама с тортата Сахер на Борисов.  “Това ли е работата на Кирил Петков – да ходи разгърден с чаша уиски в Елисейския дворец, пардон, Версай”, разгорещи се Гърневски.

В лицето на Рашков той видя озъбеното лице на комунизма. Видяхте ли опитите за разпити, вкарване на хора в арести по време на избори, обърна се към герберите Спас Гърневски.

Да бъде отстранен от власт и да бъде предаден на правораздавателните отговори. Ако някой трябва да лежи 5 години, той трябва да лежи 15 години, препоръча той.

Депутатът обяви, че ГЕРБ трябва да се стреми към предсрочни избори и към връщане на Бойко Борисов на власт, който да направи четвъртото си правителство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X