https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБъдещето е тук: Електромобилите на Mercedes взривиха Русе

Бъдещето е тук: Електромобилите на Mercedes взривиха Русе

Вълнуващ тест драйв за любителите на марката Mercedes в Русе, предоставиха от шоурум Евро Старс.
На 27 и 28 май русенци успяха да изживеят емоцията от шофирането на изключителни автомобили от гамата Mercedes-EQ, задвижвани от чиста електрическа енергия с мисъл за бъдещите поколения.
Феновете на Mercedes успяха да се докоснат до моделите EQA 300 4MATIC, EQB 300 4MATIC, EQC 400 4MATIC, EQE 43 AMG 4M, EQS 450, EQS 580 4MATIC, и eSprinter.
Mercedes-EQ е името за нарастващата гама от напълно електрически автомобили. Тези автомобили нямат двигател с вътрешно горене (ICE), който да ги захранва, вместо това имат електрически двигател. Поради липсата на бензинови или дизелови двигатели, EQ автомобилите осигуряват почти безшумно шофиране и нулеви емисии от ауспуха.
Всеки електрически автомобил Mercedes-Benz има различен изцяло електрически пробег, това е броят на километри, които могат да бъдат изминати, преди акумулаторното електрическо превозно средство (BEV) да се нуждае от зареждане у дома, на работа или на обществена зарядна станция. Не само, че електромобилите са по-благосклонни към околната среда от превозните средства с конвенционално задвижване, но можете да очаквате и по-евтини експлоатационни разходи.
EQXX е концептуалният автомобил, който доказва, че електрическият автомобил ще стане още по-достъпен в бъдеще, като страхотната технология  допринася за създаването на най-ефективните – и потенциално най-дългия пробег – автомобили някога.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X