https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияВсички срещу Слави след просташката боза на сценаристите му за Лена

Всички срещу Слави след просташката боза на сценаристите му за Лена

Бившата шефка на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, стана главен герой в пошла песен на сценаристите на Слави Трифонов. Противният опит за сатира на комплексарите от “7/8 ТВ” обаче има навлече заслужения гняв на хиляди обществени личности и мобикновени зрители.

“Всъщност харесвам песента на 7/8 за Лена Бориславова. Парчето наистина е сатира и гротеска. Ама не за Лена, а за Слави. Който очевидно наистина се е заобичал силно с “неговата скъпа Недялко”, щото е направил цяла песен, за да рекламира творчетството на ….”скъпата негова Недялко”. Всичко си идва по местата. А те са им един до друг”. Това е коментарът на журналистката Полина Паунова.

Още по-остра е колежката й Дарина Сарелска: “Според вас какъв може да е проблемът на мъж, който гледа сърдито, говори сопнато, идентифицира се като “шефе”, и подбира в екипа си основно други мъже, които на галено да го наричат “дългия”? И втори въпрос: дали ще му мине, ако овъргаля още няколко по-големи от него и от комплексите му жени в просташките си сексистки чалгии? За токсичната “мъжественост” и професионалната среда около това така наречено “шоу” могат да разкажат поне няколко певици и балерини. Но и ние в публиката не трябва да мълчим. Защото всички ние можем да сме Лена. Дъщерите ни също. Когато някой дълъг-или-не-дотам вземе да си решава проблема със стърчането.”

По темата се изказаха и мастити анализатори като Илиян Василев:

“Боже мой, какво падение на Слави Трифонов да нападне по толкова грозен и жалък начин чрез чалга едно младо момиче. Днес всички до един са маргинали. Появата на Тошко неотдавна доказа пълната им нелепост. Тъй като “мъжкото” у тях очевидно е дефицитно и вместо да нападат мъжете в ПП, нападат в гръб млада дама, която има достойнството да покаже че има повече “топки” от цялото ИТН и Слави тугедър, пък и поведение и ум, който очевидно им липсва. И интелект.

Само вопиюща нужда от пари и страх може да оправдае тази първобитност. Не за пръв път Трифонов показва убийствена липса на достойнство и характер. Още като се подиграваше на Лили Иванова, която е толкова високо над негово “творчество”, че съвършенно закономерно не го забелязва заради дистанцията. Е, господин Трифонов – вече сте история, синоним на провал.”

Особено сърцераздирателен пък беше водещият Митко Павлов: “”Жените трябва да се уважават. И ценят. Независимо от болка, обида, накърнено его или нещо четвърто. Жените трябва да се пазят. Защото без тях няма деца. Няма и утре. Защото са нечия майка, баба, сестра, съпруга или бъдещо влюбване. Муза за написването на тонове прекрасна литература и часове с прекрасна музика. Тва е. ( опитвал съм се и се опитвам да правя нещо различно. Не зная дали съм успявал. Но опитвам. Не се смятам за нещо по-различно от когото и да било. Просто имам вкус, който споделям) Лека нощ, че ставам рано за работа”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X