https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияВсички срещу Слави след просташката боза на сценаристите му за Лена

Всички срещу Слави след просташката боза на сценаристите му за Лена

Всички срещу Слави след просташката боза на сценаристите му за Лена

Бившата шефка на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова, стана главен герой в пошла песен на сценаристите на Слави Трифонов. Противният опит за сатира на комплексарите от “7/8 ТВ” обаче има навлече заслужения гняв на хиляди обществени личности и мобикновени зрители.

“Всъщност харесвам песента на 7/8 за Лена Бориславова. Парчето наистина е сатира и гротеска. Ама не за Лена, а за Слави. Който очевидно наистина се е заобичал силно с “неговата скъпа Недялко”, щото е направил цяла песен, за да рекламира творчетството на ….”скъпата негова Недялко”. Всичко си идва по местата. А те са им един до друг”. Това е коментарът на журналистката Полина Паунова.

Още по-остра е колежката й Дарина Сарелска: “Според вас какъв може да е проблемът на мъж, който гледа сърдито, говори сопнато, идентифицира се като “шефе”, и подбира в екипа си основно други мъже, които на галено да го наричат “дългия”? И втори въпрос: дали ще му мине, ако овъргаля още няколко по-големи от него и от комплексите му жени в просташките си сексистки чалгии? За токсичната “мъжественост” и професионалната среда около това така наречено “шоу” могат да разкажат поне няколко певици и балерини. Но и ние в публиката не трябва да мълчим. Защото всички ние можем да сме Лена. Дъщерите ни също. Когато някой дълъг-или-не-дотам вземе да си решава проблема със стърчането.”

По темата се изказаха и мастити анализатори като Илиян Василев:

“Боже мой, какво падение на Слави Трифонов да нападне по толкова грозен и жалък начин чрез чалга едно младо момиче. Днес всички до един са маргинали. Появата на Тошко неотдавна доказа пълната им нелепост. Тъй като “мъжкото” у тях очевидно е дефицитно и вместо да нападат мъжете в ПП, нападат в гръб млада дама, която има достойнството да покаже че има повече “топки” от цялото ИТН и Слави тугедър, пък и поведение и ум, който очевидно им липсва. И интелект.

Само вопиюща нужда от пари и страх може да оправдае тази първобитност. Не за пръв път Трифонов показва убийствена липса на достойнство и характер. Още като се подиграваше на Лили Иванова, която е толкова високо над негово “творчество”, че съвършенно закономерно не го забелязва заради дистанцията. Е, господин Трифонов – вече сте история, синоним на провал.”

Особено сърцераздирателен пък беше водещият Митко Павлов: “”Жените трябва да се уважават. И ценят. Независимо от болка, обида, накърнено его или нещо четвърто. Жените трябва да се пазят. Защото без тях няма деца. Няма и утре. Защото са нечия майка, баба, сестра, съпруга или бъдещо влюбване. Муза за написването на тонове прекрасна литература и часове с прекрасна музика. Тва е. ( опитвал съм се и се опитвам да правя нещо различно. Не зная дали съм успявал. Но опитвам. Не се смятам за нещо по-различно от когото и да било. Просто имам вкус, който споделям) Лека нощ, че ставам рано за работа”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X