https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМилиардер търси двойка, която да заживее на частен остров срещу заплащане

Милиардер търси двойка, която да заживее на частен остров срещу заплащане

Ако някога сте имали мечта да живеете на частен остров насред Карибско море с вашата половинка, вече е осъществима: милиардер търси двойка, която да заживее на частен остров, като в замяна ще получи и финансово възнаграждение в размер на 185 хил. долара. Офертата се разпространява от агенцията Fairfax & Kensington.

Целта на собственика е да се разкрие красотата на мястото. Двойката ще трябва да прави снимки и след това през техния поглед да покаже на аудиторията как се е развил островът от първия ден, в който са стъпили; да споделят какво и как се е променило за една година, когато се очаква да приключат основните ремонтни дейности, разясни Джордж Дюн от Fairfax & Kensington за Kennedy News.

Макар името на милиардера да остава неизвестно, за въпросния остров се знае, че е част от групата на Британските Вирджински острови и е в съседство с о. Некер, който пък е собственост на Ричард Брансън.

Сред изискванията са желаещите да са експерти по социалните мрежи, да притежават приключенски дух и да имат опит в областта на лукса, т.е. да са работили на яхти или в имения.

За да кандидатствате, трябва просто да изпратите ТикТок видео с вашата половинка, не по-дълго от 2 мин., на адрес: [email protected]

Крайният срок е до Коледните празници, тъй като проектът се предвижда да стартира през януари 2024-а година.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X