https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортЮнайтед постигна обрат срещу Евертън

Юнайтед постигна обрат срещу Евертън

Манчестър Юнайтед победи с 3:1 като гост Евертън в двубой от осмия кръг в английския шампионат. “Карамелите” допуснаха трето последователно поражение в Лигата, като Бруно Фернандеш се разписа на два пъти за обрата на “червените дяволи”.

Домакините поведоха в резултата още в 19-ата минута, когато Бернар беше точен с удар от наказателното поле. Фернандеш изравни с глава в 25-ата минута след асистенция на Люк Шоу. Гостите постигнаха пълен обрат в 32-ата минута, когато Фернандеш опита центриране, но то се превърна в удар и топката изненадващо влезе за втори път във вратата, пазена от Джордан Пикфорд.

След почивката домакините не успяха да наваксат изоставането си и Юнайтед вкара трето попадение в допълнителното време на срещата. Влезлият като резерва Единсон Кавани реализира трети гол за 20-кратните шампиони след бърза контра и пас на Фернандеш. Това е първо попадение за Кавани с екипа на клуба от Манчестър.

След третия си успех през сезона Юнайтед е на 14-то място в класирането с 10 точки, докато Евертън заема пета позиция до момента с три точки повече.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X