https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноКъци Вапцаров си купил розови маратонки, за да не бъде разпознат в...

Къци Вапцаров си купил розови маратонки, за да не бъде разпознат в “Маскираният певец”

Къци Вапцаров изненада абсолютно всички – от панелистите до зрителите, когато свали маската на Бебето в съботния епизод на “Маскираният певец”.

Никой не очакваше актьорът да бъде част от шоуто, тъй като той бе участник и в миналия сезон като Шапката. Още повече, че много от феновете на предаването бяха абсолютно сигурни, че в образа на Бебето е рапърът Криско или преди водещият на шоуто – Димитър Рачков.

В сутрешния блок на Nova, Къци Вапцаров обясни, че тази година Маги Халваджиян му се е обадил с идеята Къци да направи женски образ и той всячески се е старал да издържи тази заблуда докрай

. Вапцаров толкова се вживял в ролята, че дори си купил розови маратонки, с които да ходи на репетиции и дори никой от екипа да не се усъмни, че е мъж.
А когато го питали дали не участва в този сезон, той отговарял: “Абе, хвърлям по едно око, но нашият сезон беше по-хубав”.

Къци е категоричен, че шоуто е много забавно, но коварното е, че, за да промениш гласа си и да не бъдеш разпознат, го изкривяваш и дори професионалните музикални изпълнители не са съвсем в свои води.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X