https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноСкандалът е в разгара си: Мегз срещу Карбовски

Скандалът е в разгара си: Мегз срещу Карбовски

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз продължава да прави шокиращи разкрития за журналиста Мартин Карбовски. Вчера тя обяви, че тв водещият я изнудвал за секс и се хвалел колко пари взима от президента Румен Радев, за да громи държавата и премиера Борисов. Мегз публикува на профила си и чатовете с Карбовски, от които стават видни сексуалните ултиматуми, които ѝ е отправял журналистът.

“Много момичета ми писаха, за да ми споделят как те също са получавали сексуални ултиматуми на работното си място или под други форми на властова зависимост. Всички казват “и какво може да направим”, “кой ще ни повярва”, “няма смисъл”… Поради тази причина ще използвам популярността си, за да се опитам да прокарам движението #metoo в България.

След поредица от събития и съвместна работа по различни проекти като  “Богат-Беден” по думи на дизайнерката в същия пост, Карбовски ѝ предлага рубрика. “Симпатизирах му безкрайно и му се възхищавах като на кумир. За мен да се уча от него и да го наследя беше златна възможност. Не след дълго, обаче, той започна да ми прави комплименти и закачки” , разказва Мегз в публикацията си.

“Започнах да се чувствам зле и да се опитвам да разгранича нещата…Накрая всичко прерасна в директни ултиматуми и искания. Постоянно ме склоняваше и убеждаваше, че това е нормално като ми казваше как всички преди мен са го правили”, добавя в поста си Миглена.

Като също, подробно обяснява ситуация в дома на Карбовски включваща интоксикирани и превъзбудени гостенки. “Една от пияните жени там взе да ме обижда и да ми казва да си тръгна. Аз се разплаках и си тръгнах… Това беше, после си мълчах. Казвах си – стига, минало заминало, не си създавай драми. После чух и за други случаи и реших да споделя.”

Днес Мартин Карбовски обнови статуса си в социалната мрежа facebook: “Направил съм повече от 600 филма. За първи път ми се случва някой, когото съм снимал да повярва, че след реализирано интервю вече работи в медийния бранш. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същност аз явно подценявам. Затова, по съвет на адвоката си, трябва със съжаление да заявя, че ще съдя всеки човек и медия, които разпространяват налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде използван всякак. Други коментари няма да има.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X