https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСвятЗвезди от Холивуд купуват Рексъм

Звезди от Холивуд купуват Рексъм

Американските актьори Райън Рейнълдс и Роб Маккелани са в разгара на преговорите за закупуването на уелския футболен клуб Рексъм, който се срина до 5-то ниво на футбола в Англия- Конференцията. Двамата си поставят за цел да върнат отбора в Английската футболна лига, като се надяват това да се случи с увеличаване на броя на феновете на стадион “Рейскорс Граунд” и увеличаване на популярността му.

Канадецът Рейнълдс, известен с ролите си в “Дедпул”, Зеленият Фенер” и мн.др., и американският актьор Маккелани, основната звезда във “Винаги е слънчево във Филаделфия”, бяха оповестени като двамата кандидати, които се интересуват да инвестират в клуба.

В изявление на Борда на тръста на привържениците се казва, че 97 процента от всичките им 1223 члена на са гласували в подкрепа на разговорите с двамата актьори.

“След време господата Маккелани и Рейнълдс ще представят своята визия за Рексъм, което членовете да гласуват на второто извънредно събрание”, се добавя в изявлението.

Рексъм, който се състезава в Националната лига (днесс известна като Конференция), разполага със стадион за 10 хиляди души, но никога не е играл в елита на английския футбол. Техните най-сериозни успехи са участия в турнира КНК или Лига Европа като носители на Купата на Уелс.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X