https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоСпортЖелезният Майк призна, че е мамил на допинг тестовете

Железният Майк призна, че е мамил на допинг тестовете

Майк Тайсън разкри, че е мамил на допинг тестовете по време на кариерата си на боксьор в тежка категория. Той е разчитал на урината на свои роднини, за да дава чисти проби.

Не за пръв път Тайсън признава, че е взимал наркотици през цялата си кариера, като в книгата си от 2013 г. разказва, че е използвал кокаин и марихуана.

Тъй като водещите боксьори са подлагани редовно на допинг контрол, Тайсън разработил план, с който да избягва евентуални положителни резултати, като използвал изкуствен пенис, за да дава пробите.

Изобретението му носи името Whizzinator и представлява пенис протеза, свързана с торбичка, чието съдържанието може да бъде изпразнено през върха й.

Тайсън разказа, че в началото пълнел торбичката с урина на своята съпруга, но впоследствие започнал да се страхува, че при тестовете може да бъде разкрит ако се окаже, че съпругата му е бременна. Затова започнал да използва урина от дъщеря си, пише Daily Mail.

Тайсън беше женен за Моника Търнър в периода 1997 – 2003 г. в пика на своята боксова кариера. Двамата имат две деца – дъщеря и син.

Днес, 54-годишният Тайсън подготвя своето завръщане на ринга в демонстрационен мач с Рой Джоунс-младши.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X