https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноДжей Ло обощи 2020 на сцената

Джей Ло обощи 2020 на сцената

Световно известната нюйоркчанка Дженифър Лопес, обобщи 2020 за всички нас, когато излезе на сцената на наградите E! People’s Choice Awards в неделя вечер.

„О, Боже мой, човекче 2020, 2020 не беше шега, нали?“ – каза Джей Ло, докато приемаше наградата „Икона“. “Искам да кажа, че преди 2020 г. бяхме обсебени от спечелването на тази награда, бяхме обсебени от номинирането за тази награда, бяхме увлечени в това кой е продал най-много…Тази година ни показа какво е най-важното за нас, кое не е и лично за мен – напомни – истински важното – хората”

Лопес имаше няколко изненади, преди да започне речта си. Никол Кидман, Рене Зелуегър и деца ѝ бяха сред онези, които се появиха онлайн, за да споделят поздравленията си.

“Да си помагаме, да се обичаме, да бъдем добри един към друг. И значението на тази връзка, това човешко докосване и осъзнавам, че това, към което се стремя във всичко, което правя, е да достигна до хората, да докосна хората. Вашата вяра в мен ме мотивира да продължа напред и понякога, когато съм уморена или потресена, както много от нас бяха тази година, семейството, приятели и феновете – Вие ме вдигахте отново на крака, когато не успявах сама”, предават от CNN entertainment

Лопес, която започна кариерата си като танцьорка на “In Living Color”, преди да намери успеха си в киното и на световната музикална сцена, говори за постоянството.

“Като латиноамериканки и като жени, понякога трябва да работим два пъти повече, за да получим възможност. Понякога големите ми мечти и амбициите ми караха хората около мен да се изнервят, че хората биха казали, че щом си танцьор, не можеш да бъдеш актьор. Колкото повече казваха, че не мога, толкова повече знаех, че трябва “, каза тя. “Така че сега стоя тук, толкова благодарна, знаейки, че истинската мярка за моя успех не е в броя на продажбите или сметките, а е в любовта, която изпитвам към всички вас…”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X