https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноМладок от Формула 1 застраши кариерата си, опипвайки гърдите на своя приятелка

Младок от Формула 1 застраши кариерата си, опипвайки гърдите на своя приятелка

Бъдещето на руския пилот Никита Мазепин във Формула 1 е застрашено, след като в социалните мрежи се появи видеоклип, на който се вижда как 21-годишният младок, докато се вози в колата на свой приятел, опипва по гърдите момиче, което се вози с тях на задната седалка.

Краткият клип предизвика множество реакции и гневни коментари по адрес на младия състезател, като по-голяма част от почитателите му осъдиха похотливото му поведение. Други пък стигнаха по-далеч, призовавайки бъдещия му отбор от Ф1 да анулира договора му и да не се състезава за тях.

По-късно Мазепин използва профила си в Туитър, за да поднесе своите извинения за поведението си, заявявайки накрая, че ще си вземе поука от стореното.

Днес стана ясно и кое е било тайнственото момиче в колата на двете момчета. Оказва, че това е венецуелският модел Андреа Дивал. Тя също използва социалните мрежи, за да разясни, че се познава от дълго време с Мазепин и никога не ѝ е правил нещо, с което да я злепостави.

“В никакъв случай не възприемайте видяното от клипчето насериозно. Двамата се познаваме прекалено добре и това бе просто една шегичка между нас. Той е страхотен човек и никога не би ме наранил или злепоставил. Това беше просто една шега между много добри приятели”, категорична е Дивал.

Направеното от нея уточнение по всяка вероятност ще спести бъдещи проблеми на младия пилот по отношение на участието му в най-гледаното автомобилно състезание в света.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X