https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноДУЕТ: Рапър на Криско и Мариус Куркински

ДУЕТ: Рапър на Криско и Мариус Куркински

20 години след като записа последната си песен, актьорът и режисьор Мариус Куркински извади дуетно парче не с кого да е, а с рапъра на Криско – Боро Първи. Смелата колаборация е озаглавена „Черни очила“ и е част от предстоящия осми албум на варненеца “Песни с хора дет’ ме кефят”.

„Само за часове песента “Черни очила” е вече в трендинга на челна позиция!“, написа Мариус в личната си страница във Фейсбук. Мариус Куркински сам е създал текста на своята част, като в него е вметнал и за черното пиле, на името на което създаде едноименно представление.

„Твоите високи гори, черното пиле отлитна, върна се в райските двори“, пее Куркински в песента. Облечен изцяло в черно, той се появява във втората част на парчето.

Видеото е снимано в центъра на София, а негов режисьор е Оги Костовски. Пред камерите са още Кирил Ефремов, Павел Иванов, Марина Стоилова, Благица Стоименова. Най-интересният момент от видеото според феновете е този, в който Кирчо Ефремов излиза от една кола и налага с юмруци Боро Първи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X