https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитно"Фермата": Битката за 100 бона на открито в планината

“Фермата”: Битката за 100 бона на открито в планината

Битката за 100 000 лева във „Фермата“ стартира на открито, високо в планината, като изправи един срещу друг финалистите в шоуто – стюардесата Ваня, строителят Боби, пчеларката Надя и гвардеецът Калоян.

От 21 участници, които влязоха в предаването преди три месеца, само те оцеляха до края. Предстоят четири напрегнати сблъсъка, след които един от финалистите ще вдигне мечтания чек над главата си.

Претендентите за победата ще се състезават без да са разделени на мъжка и женска група.

Битките са записани десет дни преди финала, за да се избегнат непредвидени ситуации, свързани с ковид-пандемията, а гласуването е на живо. На терен е само Иван, тъй като Андрей беше под карантина.

Кой ще стане №1 ще бъде решено след сбора на три компонента: резултата от сблъсъците, зрителски вот и гласовете на Фермерския съвет, в който влизат героите от шестте сезона досега – участници, наставници, ментори и стопани. Представителите на първите пет сезона изразяват избора през интернет със специално създадена за това платформа.

На първото трасе жребий определи Ванчето и Калоян да се изправят един срещу друг, респективно след тях Надя и Боби. Играта включва катерене, лазене, пълнене на дамаджана и отключване на сандък, пълен с букви за изписването на дума.

Младият гвардеец с поразяващо сини очи беше по-бърз от Хепи Ванче и финишира пръв, макар че се забави на думата, подведен от заблуждаващите букви.

„Това със сигурност са най-сериозните финалисти от всички сезони досега“, категорично извика водещия Иван по време на двубоя.

Снимка:”Монитор”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X