https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитно10 години затвор за „Анджелина Джоли от Иран“ заради „страховити снимки“

10 години затвор за „Анджелина Джоли от Иран“ заради „страховити снимки“

Станалата популярна като „зомби Анджелина Джоли“ от Иран получи 10 години затвор заради спореляне на „шокиращи и страховити снимки“.

19-годишната Сахар Табар стана известна в социалните мрежи, след като сподели десетки нейни фотоси, с които се опитва чрез операции да заприлича на холивудската актриса. Вместо това обаче, тя шокира потребителите.

Табар е обвинена в стресирането на младите хора и неуважение към Ислямската република Иран, съобщава The Guardian.

Адвокатът на Табар и самата тя твърдят, че момичето няма операции, а използва Photoshop и грим, за да заприлича на зомби.

„Всеки път, когато публикувам снимка, рисувам лицето си. Това е начин да се изразиш. Един вид изкуство“, каза иранската Аднжелина Джоли.

Тя е в ареста, но поискала да бъде освободена, тъй като се заразила с коронавирус. Властите обаче категорично й отказали.

Табар беше задържана в края на миналата година по обвинения в престъпления, като богохулство и подбуждане към насилие.

С хлътналите си бузи, издути устни и нос, подхождащ на герой от анимационен филм, тя породи опасения относно десетките пластични операции, които твърди, че си е направила, за да заприлича на американската звезда.

табар

След като успя да очарова и ужаси нарастващия брой свои последователи в Instagram, тя също така намекна, че призрачният й външен вид до голяма степен се дължи на грим и дигитално редактиране – тя на практика беше превърнала себе си в някакъв вид артистична инсталация.

Властите в Иран са арестували Табар, след като срещу нея са получени обществени оплаквания, според Tasnim.

Тя е обвинения в богохулство, подбуждане към насилие, незаконно придобиване на собственост, обида към начина на обличане в страната и насърчаване на младите към корупция.

След ареста официалният й Instagram профил беше изтрит.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X