https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedМедицински прегледи за над 76 хил. лева за служителите на парламента

Медицински прегледи за над 76 хил. лева за служителите на парламента

Парламентарните служители ще бъдат подложени на задължителни периодични медицински прегледи, което ще струва 76 500 лв. без ДДС. Такава обществена поръчка е пуснало Народното събрание.

Обществената поръчка включва две обособени позиции. Първата е „Провеждане на задължителни периодични медицински прегледи за парламентарни служители – гр. София“, а втората е „Провеждане на задължителни периодични медицински прегледи за парламентарни служители от Лечебно-възстановителна база на Народното събрание – гр. Велинград“.

При първата медицинските прегледи и изследвания ще бъдат извършени на всички парламентарни служители, които към момента на възлагане на поръчката са 595, от които 367 – жени и 228 – мъже.

При втората позиция медицинските прегледи ще бъдат извършени на всички парламентарни служители в Лечебно-възстановителна база – гр. Велинград, които към момента на възлагане на поръчката са 51, от които: 32 – жени и 19 – мъже.

Уточнява се, че броя на служителите в Народното събрание и Лечебно-възстановителна база – гр. Велинград е с променлив характер по отношение на численост и пол.

От законодателния орган са пуснали и обществена поръчка за извънгаранционно сервизно обслужване и ремонт на рентгенови системи и рамкови метал-детектори в сградите на Народното събрание. Тя е на стойност 69 900 лв. без ДДС.

Обществената поръчка е за извършване на услуги по извънгаранционно сервизно обслужване и ремонт за общо 8 броя рентгенови системи и 8 броя метал-детекторни рамки, предназначени за контрол на ръчен багаж, разположени в сградите на Народното събрание в гр. София- пл. „Княз Александър I“ № 1 и пл. „Народно събрание“ № 2.

Услугите по извънгаранционното сервизно обслужване и ремонт обхващат превантивно техническо обслужване, общ дозиметричен контрол, диагностика, ремонт и настройка на техническите параметри.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X