https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноТом Круз уволнява хора заради COVID

Том Круз уволнява хора заради COVID

Том Круз се превърна в актуална тема на страниците в социалните медии по много интересна причина. В момента холивудската звезда снима за предстоящия си филм „Мисията: Невъзможна 7“ във Великобритания.

Наскоро, докато снимаше за филма, Том изстреля няколко члена на екипажа за нарушаване на правилата на COVID-19. Аудиозапис на актьора, крещящ на екипа си, плъзна в нета. На записа Круз крещи на екипа си, че не поддържа социална дистанция, докато е на снимачната площадка, съобщават от DNA.

Членовете на персонала на Warner Bros. Studios бяха шокирани, като видяха Cruise ядосан на снимачната площадка, където е имало около 50 души за снимките на Leavesden, Herts.

Според уебсайта The Sun, Том е бил чут да заявява: “Искаме златния стандарт. Те отново са там в Холивуд и правят филми в момента заради нас! Защото вярват в нас и в това, което правим!”

“По цяла нощ съм на телефона с всяко ш*..но студио, застрахователна компания, продуценти и те ни гледат и използват, за да правят своите филми. Ние създаваме хиляди работни места, ш*….ци, такива.

“Никога не искам да го виждам отново това, никога! И ако не го направите, ще бъдете уволнен, ако ви видя, че го правите отново, ще си отидете. И ако някой от този екип го направи – това е, и ти и ти също. Никога повече не го правете.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X