https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://w9d5z2y7.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
spot_img
spot_img
НачалоКримиВИДЕО: Медик нападна жена в болница в Плевен

ВИДЕО: Медик нападна жена в болница в Плевен

ВИДЕО: Медик нападна жена в болница в Плевен

Медик нападна жена в плевенската болница “Георги Спартански”. Причината – объркана заявка за рентген. За случая е информирана полицията. Започва и вътрешна проверка в здравното заведение в града, предава BGOnAir

Диляна Гелева отива в болница “Георги Спартански” в Плевен, след като 80-годишната ѝ баба пада и удря ребрата си. От спешния кабинет ги изпращат със заявка за рентгенова снимка.

Вместо ребрата обаче, снимат тазобедрената става. Оказва се, че заявката е объркана от спешния кабинет. Когато се връщат за нова снимка, са посрещнати със скандал – причината, според Диляна Гелева, е, че се появяват отново.

“Нарича ме глупачка, други имена. След като приключи видеото, се опитаха да ми вземат телефона, което не се случи”, коментира тя.

Диляна напуска болницата, след намеса на охраната на здравното заведение.

“В някаква нервна криза изпадна, крещеше – “Вкарайте ми я вътре, вкарайте ми я вътре”. Заплаши ме, че ако не си дам телефона – ще се срещнем на друго място и ще ме пребие и да довърши това, което не е могла”, сподели още Диляна Гелева.

Случаят вече е предаден на полиция, предстои сигнал да бъде пуснат и до прокуратурата.

“Много медици се свързаха с мен. Подкрепя ме и ми казаха да си търся правата”, категорична е жената.

“За този проблем разбираме от социалните мрежи и понеже сме изключително заети с подготовката за ваксинацията, както и с лечението на Ковид болни, не сме го проверявали, но ще направим проверка”, каза Момчил Цветков от Връзки с обществеността УМБАЛ “Д-р Георги Спартански”.

Диляна публикува видеото на профила си във Facebook с думите:

“Представям Ви УМБАЛ „Д-р Георги Странски”, град Плевен! Бях физически нападната от мед. лице без никакво основание, опитах се да си снимам щетите по тялото си и въпросната рентгенова лаборантка, се вижда как ОТНОВО ме напада и влиза в кадър! Безкрайно махленско, невъзпитано отношение и обиди…”

spot_img
spot_img
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X