https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedПодробности за мелето край Димчево

Подробности за мелето край Димчево

Огледът на местопроизшествието край бургаското село Димчево, където един човек загина, а други двама пострадаха, приключи. Според непотвърдена информация е установено кой е бил зад волана. Това е 37-годишен бургазлия, чието малко име е Живко.

Той е бил на шофьорската седалка, загиналият Калоян Спасов – на предната пасажерска, а третият пътуващ – бургаският бизнесмен Величко Тачев – на задна дясна седалка.

Катастрофата стана до фермата за биволи на Величко Тачев. Цял ден полицаи провеждаха детайлен оглед, за да съберат доказателства, които по безспорен начин да помогнат за установяването на водача, тъй като оцелелите не могат да бъдат разпитани все още и е възможно да си прехвърлят вината. Категорично е изяснено, че 37-годишният Живко е шофирал с много висока скорост, взета е кръв за химичен анализ и ще се установи дали е употребил алкохол или наркотици.

На този етап няма данни за провела се офроуд гонка по кошмарния път край местността „Заслона“, каквито слухове имаше по-рано днес.

Припомняме, че ПТП-то стана около 7 часа тази сутрин. Не е известно защо и по какъв начин водачът на белия Jeep излиза от пътното платно, удря се в огромен камък, а след това губи управление и се забива във фургона на пазачите.

На място издъхва 33-годишният Калоян Спасов от ж.к.“Меден рудник“, а шофьорът Живко и бизнесменът Величко Танев изхвърчат от купето.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X