https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedЛекарка обвини Мангъров в престъпление

Лекарка обвини Мангъров в престъпление

Българска лекарка подложи на унищожителна критика доц. Атанас Мангъров и го обвини в престъпление. Д-р Елена Николова е президент на Асоциацията на българските медици франкофони – АБMФ и от дълги години живее във Франция.

Няма да ми омръзне да питам какво прави Български лекарски съюз пред новите антиваксърски и ненаучни изявления на любимеца на “свободомислещите българи”, прочут инфекционист, чиято маска мирише на джоб, и който няма страх да “лапне маркуча”.

„Няма да се уморя да питам има ли лимит наглостта му, безумието му да проповядва срещу маски, локдауни и ваксини. Гуру на своите силиконки, неофашисти и илитерати, името на доцент Мангъров е обект на възмущение и съжаление от страна на всеки разумен българин, отнасящ се с респект и отговорност към решенията на здравните власти. Доцент Мангъров буди очевидна тъга в желанието си да свърже и няколко думи в смислено изречение, заеквайки или примигвайки, в търсене на поредна сензация или поничка? като израз на всенародна любов, без която не може.“

Да изказваш различно мнение, е изконно човешко право, и аз няма да споря и грам срещу свободата на словото. Не твърдя, че знаем всичко за новия коронавирус. Още по-малко внушавам на който и да е било, че трябва задължително да се ваксинира. Аз лично ще се ваксинирам при първа възможност, надявайки се, че вирусът няма да мутира.

Но да си лекар и да внушаваш различни от научните постулати, защото нещо така ти се струвало и си си го мислил, че може би е така, е просто ПРЕСТЪПНО и е в разрез с най-свещените принципи в нашата професия.То е още по-опасно, защото се пропагандира със силата на внушението и от позицията на титли и опит, профилактирайки и лекувайки причудливо и грешно.Шарлатанството, знахарството, магиите, шаманизмът не са медицина и никога няма да бъдат!“,написа още на профила си във Фейсбук д-р Николова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X