https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиСемейство откри крадец в хотелската си стая

Семейство откри крадец в хотелската си стая

Семейство пловдивчани твърдят, че се срещнали очи в очи с крадец в апартамента, в който били отседнали в Пампорово по празниците.

Обвиняем за кражбата е 23-годишният М.А. от Кнежа, който е задържан в ареста. Кражбата става на 28 декември м.г. в 2 часа през нощта от апартамент в хотел в Пампорово, като жената била с малкото им дете в спалнята, а мъжът – в хола, предава Monitor.

Пред разследващите съпругът заявил, че останал изумен, когато вратата на хола се отворила и видял как наднича непознат, който веднага след това изчезнал. Когато семейството проверило, се оказало, че са им откраднати 800 лв., които били в предверието. Съпругът заявил, че не бил заключил входната врата, тъй като го правел преди да си легне.

Задържаният М.А. отрича да е извършил кражбата и твърди, че парите са негови.

По искане на прокуратурата, Районния съд в Чепеларе, а след това и Окръжния съд в Смолян постановиха той да остане в ареста, с мотива, че има реална опасност да се укрие и да извърши друго престъпление.

Досега младия мъж е осъждан 8 пъти, основно за кражби, съобщиха от прокуратурата. За последно той е освободен от затвора през октомври 2020 г. след изтърпяване на ефективно наказание от 1 година и 6 месеца “лишаване от свобода” при първоначален “строг” режим за кражба на пари от стая в хотел в Курортен комплекс Албена.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X