https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноИзгониха Брус Уилис от аптека, защото не носи маска

Изгониха Брус Уилис от аптека, защото не носи маска

Брус Уилис е бил помолен да напусне аптека, след като отказал да сложи маска, съобщи pagesix.com. Случката се е разиграла в понеделник в Rite Aid в в Лос Анджелис.

Очевидец споделя, че хората в дрогерията са се притеснили, че 65-годишният Уилис е без маска, въпреки че на шията му висяла бандана, която той лесно би могъл да дръпне върху лицето си.

Звездата “Умирай трудно” е била помолена да напусне аптеката, след като “разстроил” служителите и другите клиенти, и Уилис си е тръгнал, без да успее да направи покупките си.

“Това беше грешна преценка от моя страна. Бъдете в безопасност всички там и нека продължим да носим маски”, коментира ден след избухването на скандала Брус Уилис пред People.

Лос Анджелис се намира в епицентъра на коронавирусната криза в Калифорния, като надхвърли 10 000 смъртни случая от COVID-19.

Уилис е прекарал голяма част от пандемията в карантина с бившата си съпруга Деми Мур и техните пораснали деца Скаут, Румер и Талула, в дома на семейството в Айдахо. Миналата година плъзнаха спекулации, че настоящият брак на Уилис със съпругата Ема Хеминг е разклатен.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X