https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedЗаркова: Показваш среден пръст и те канят навсякъде за интервюта

Заркова: Показваш среден пръст и те канят навсякъде за интервюта

За вас не знам, но аз за мене си съм решила, като видя днес някъде хора, събрани на група, да им покажа среден пръст и да подмина. По този начин ще получа покани за интервюта от всичките телевизии – също както с Валери Симеонов се случи – и ще ходя два-три дни по всичките студия, за да си приказвам там, каквото ми скимне, написа журналистката Анна Заркова във Фейсбук.

Припомняме, че Валери Симеонов изглежда размаха среден пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги граждани, които протестират под прозорците на Министерския съвет.

Лидерът на НФСБ се показа на един от прозорците на бившия Партиен дом, в който вече се помещават народните представители и направи неприличен жест пред събралите се граждани. Видеото от деянието на зам-председателя на парламента публикуваха колегите от TrafficNews.

Впоследствие, именно пред тази медия Симеонов отрече, че е показвал среден пръст. „Ако проследите моята позиция и изказвания, ще видите, че съм подкрепял този бранш и смятам, че трябва да отвори врати. Въобще не съм показвал среден пръст. Излязох на прозореца, за да видя колко души има на протеста, а отдолу имаше една група от 5-6 човека.

Не знам дали са били от този протест или са някаква външна група, внедрила се в него. Започнаха да ме обиждат. Аз им размахах показалеца, а не средния пръст, и ги питах с какъв акъл го правят, при положение, че аз ги подкрепям. Самият аз съм потърпевш от затворените заведения, тъй като участвам в този бизнес. Това бе цялата ситуация”, каза Валери Симеонов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X